Gedurende het jaar pakken wij met VDM verschillende projecten op. Dit met als doel onze opdrachtgevers, klanten en andere betrokkenen tevreden te maken. Wij streven naar optimale tevredenheid, onderstaande klanten willen hun tevredenheid delen. Benieuwd naar de ervaring van onze klanten? Lees hieronder meer erover.

Infinity Repair

Nico Heijmen

Partnership

Samen met Van der Meulen Vastgoedzorg pakt Infinity Repair het gebouw op de Middenkous in Rotterdam grondig aan. Nico Heijmen, Algemeen directeur Infinity Repair, vertelt over zijn ervaring met Van der Meulen Vastgoedzorg.

“Via Montagebedrijf Molm is er contact gekomen met VDM. Wij werken momenteel intensief en aangenaam samen voor een project op de Middenkous te Rotterdam. Wij vanuit Infinity Repair vervangen of herstellen de kozijnen en VDM is verantwoordelijk voor al het schilderwerk.

Meedenken

“VDM is erg hands-on ingesteld en kan snel en proactief schakelen. De mannen denken heel goed mee op het gebied van de uitvoering van een project. Wij hechten veel waarde aan het menselijke aspect en daarom zijn wij erg blij met het open contact wat wij met VDM hebben. Tijdens trainingen bij ons op locatie was er al direct een klik, en het persoonlijke maakt ook dat we een transparante en open samenwerking hebben. Zo kunnen we ons samen blijven ontwikkelen.

De kracht van VDM

Bij VDM werken goede mensen die hun vak zeker verstaan! Het schilderwerk ziet er kwalitatief en puik uit. Omdat VDM met de Sigma rapporten werkt hebben wij een extra borging op de kwaliteit. Ook zien de calculaties en inventarisaties die wij van VDM ontvangen er perfect uit.

Over Infinity Repair

Infinity Repair is specialist in duurzame hoogwaardige reparaties van houten kozijnen. Infinity Repair geeft op basis van de strategische visie voor een pand een advies in de vorm van een kozijn herstelplan. Hierbij kunnen complete kozijnen worden vervangen maar bij voorkeur worden hernieuwd d.m.v. een reparatiemethodiek met deelelementen, waarbij de deelelementen altijd worden voorzien van een chip. Infinity Repair geeft de opdrachtgever een door de verffabrikant opgesteld verfadvies over het schilderwerk indien hier vraag naar is. Dit om een complete invulling te kunnen geven aan de totale strategische visie van de opdrachtgever. Om samenwerkingen aan te gaan is Infinity Repair altijd opzoek naar de beste partners. Voor het schilderwerk kwam Infinity Repair al snel uit bij Van der Meulen Vastgoedzorg

VvE Het Ruim Barendrecht

Jilles Molenaar

Samenwerking

Via een zoektocht op internet is Jilles bij VDM terecht gekomen. In het eerste gesprek was er direct al een klik met VDM. Door mee te denken in het voortraject, zoals bijvoorbeeld hoe alle bewoners mee te krijgen voor een nieuwe verfbeurt, heeft de Jilles, actief in de VvE van Het Ruim, de samenwerking als super ervaren. Er vond veel overleg plaats, er werd meegedacht en VDM had oog voor detail. Tijdens meerdere rondes in en om het gebouw gaven de schilders zelf aan wat nog meer behandeld kon worden. Kleine details, roosters, hoekjes, aan alles werd gedacht om tot een perfect totaal resultaat te komen.

Bewoners

Verandering brengt vaak vragen en weerstand met zich mee. Hier wist VDM samen met Jilles wel raad mee. Verschillende kleuren verf werden bij de ingang van het complex aangebracht. Zo konden bewoners de nieuwe kleuren al ervaren en konden zij stemmen voor de kleur die zij het mooiste vonden. Een stukje betrokkenheid wat van groot belang is in een traject als deze. Ook zorgden de mannen van VDM ervoor dat de schilders niet naar binnen hoefde en dat al het schilderwerk van buitenaf werd opgepakt. Zo min mogelijk overlast creëren voor de bewoners, dat was hun motto wat zeker is gelukt.

Aanpakkers

Ondanks dat het weer afgelopen zomer niet altijd mee zat hebben de jongens flink doorgepakt. Duidelijke communicatie en korte lijntjes zorgden ervoor dat de uitvoering soepel is verlopen. Het varieerden van het staan op hoogwerkers tot het liggen in de bosjes om de kleinste roosters te schilderen. Niets was teveel en er werd geen seconde geklaagd. Jilles zorgde ervoor dat de schilders zo nu en dan verwend werden met lekkere koeken, zo was het slechte prima te verdragen!

Kwaliteit

De producten waarmee VDM werkt zijn van top kwaliteit. Een groot voordeel van de nieuwe toegepaste verf is de warmte waar het tegen kan, namelijk + 40 graden. Dit was één van de redenen om de bewoners mee te krijgen om voor deze kwalitatieve verf te kiezen die langdurig blijft zitten. Er zat niet alleen kwaliteit in de producten maar juist ook in het gehele traject. De mannen komen hun beloftes na, denken mee, krijgen betrokkenen mee en doorlopen een aangenaam en duidelijk offertetraject. Je komt niet voor verrassingen te staan!

Over VvE Het Ruim

Appartementencomplex ‘Het Ruim’ in Barendrecht heeft een ruime opzet met maar liefst 21 appartementen en 3 algemene ingangen. Naast de gebruikelijke ‘verfbeurt’ moest hier gekozen worden voor een nieuwe kleurstelling. De huidige kleuren waren bruin, wit en helderblauw en voor modernisering van het pand werd er, na diverse vergaderingen en stemmingsronden binnen de VvE, gekozen voor wit- en donkergrijze kleuren. Niet alleen kozijnen en deuren maar ook de balustrades van de balkons en de reling langs de diverse trappen kregen een nieuwe verflaag. Dankzij de nieuwe moderne kleuren en de hoge hittebestendigheid van de verf is appartementencomplex Het Ruim klaar voor de toekomst.

BIK Bouw

Jan Floor

Samenwerking VDM

BIK bouw is in 2021 aannemer geweest bij het project aan de Burgemeester Pruissingel in Vlaardingen. Voor deze opdracht is BIK bouw per specialisme op zoek gegaan naar een geschikte partij. Jan Floor: ‘Zodra het gaat om coating van beton, schilderklussen en/of kitwerk komt VDM bij ons in het vizier. Dan is de keuze vaak snel gemaakt. Het is altijd een streven om een partnerschap op te zoeken waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat en er zo efficiënt mogelijk wordt gewerkt. Met de jongens van VDM werken we al een tijd samen, zo weet je steeds beter wat je aan elkaar hebt.’

Inventarisatie

Inventarisatie van projecten gebeurt eigenlijk al voordat Jan erbij betrokken wordt. Wel geeft Jan aan dat hij van zijn collega’s hoort dat VDM al tijdens de aanbestedingsfase een actieve rol inneemt. Zo denkt VDM actief mee wat betekent dat als het tot de uitvoering komt VDM al goed op de hoogte is het van het project.

Plannings- en communicatievaardigheden

Jan Floor: ‘Tijdens een groot project zoals aan de Burgemeester Pruisstraat zijn er veel partijen gelijktijdig aan het werk wat veel vraagt van de plannings- en communicatiecapaciteit van de jongens van VDM. VDM was hierin heel gedreven, kwaliteit staat voorop bij het werk en de jongens werken heel zelfstandig. Ook gaan zij de communicatie aan met bewoners en andere partijen waardoor afstemming goed verloopt. Verbeterpunten zijn er altijd, er is nog nooit een project afgesloten zonder verbeterpunten maar vaak is dat een wisselwerking. Blijven communiceren en op tijd signaleren is daarbij van groot belang.

VDM kijkt vooruit

‘VDM kijkt vooruit. Ze komen voor aanvang van het project al langs om te overleggen wat de beste aanpak kan zijn. Samenwerking met andere partijen gaan zij zeker niet uit de weg en ook de communicatie met bewoners en betrokkenen pakken zij op een fijne manier aan. Met een partij als VDM kom je verder.’

Over BIK bouw

BIK bouw staat voor Bouwen In Ketensamenwerking. De kracht van BIK bouw is het bundelen van kennis en kunde die in de keten aanwezig is. Samen met partners biedt BIK bouw integrale en duurzame oplossingen met als doel waarde toe te voegen aan vastgoed en het bieden van betaalbaar comfort voor iedere bewoner en gebruiker. BIK bouw is een aannemer dat verschillende projecten uitvoert in Rotterdam en omstreken. Een partij gespecialiseerd in renovatie dat, met name met Second Skin, renovatie concepten voor woningen in bewoonde toestand realiseert. Daarnaast pakken de medewerkers bij BIK bouw nieuwbouwprojecten met beide handen aan, denk hierbij aan unieke projecten als drijvende havenlofts. Daarnaast spelen zij ook een actieve rol in transformaties van oude bedrijfspanden naar gerenoveerde prachtlocaties.