Schilderwerk

Een pand dat een likje verf heeft gehad is niet alleen leuk om naar te kijken, maar geeft ook een geruststellend gevoel.

Sinds 1990 is Van Der Meulen Vastgoedzorg gespecialiseerd in het verrichten van schilderwerken. Het schilderbedrijf Van der Meulen streeft er naar gebouwbeheerders en bewoners te ontzorgen. Dit doen wij door altijd hoge kwaliteit te leveren voor een eerlijke en scherpe prijs.

Onze schilders hebben jarenlang ervaring en gaan met de beste materialen op zak naar een klus. Wij zijn in het bezit van de juiste certificaten en met trouwe partners om ons heen kunnen wij doen wat wij beloven; Het leveren van hoge kwaliteit schilderwerk.

Bent u op zoek naar een vakkundige schilder, éénmalig of planmatig? Van der Meulen Vastgoedzorg helpt u graag verder, neem contact met ons op.

Houtsanering

Om de hoge kwaliteit schilderwerken te leveren die wij beloven, is een goede ondergrond belangrijk voor het verfsysteem. In samenwerking met partners kan Van der Meulen Vastgoedzorg houtrot in uw pand bestrijden.

Houtsanering is een van de diensten die Van der Meulen Vastgoedzorg aanbiedt. De houtsanering kan worden gedaan door houtrot reparaties of bijvoorbeeld deelvervangingen. Om te bepalen welke houtsanering technieken gebruikt moeten worden, zullen we eerst uitgebreid inventariseren. Zo komt u nooit voor verassingen te staan.

Als blijkt dat kunststof kozijnen de beste oplossing is, zal Van der Meulen Vastgoedzorg daar altijd eerlijk en transparant in adviseren.
Door de beste vakmannen in te zetten op uw klus, kan Van der Meulen Vastgoedzorg de beste kwaliteit leveren. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Vloercoating

Beton vloeren hebben altijd een open structuur. Dit houdt in dat zonder afwerklaag het beton kwetsbaar is. Een vloer die verouderd of vervuild is, is een goede reden om vloercoating toe te passen.

De werkzaamheden die noodzakelijk zijn worden vooraf in kaart gebracht door de vloer in huidige staat te observeren. Van der Meulen Vastgoedzorg bespreekt met u de wensen en zal een gepast advies uitbrengen.

Met de juiste vloercoating technieken voorzien wij onze klanten van vloeren in een breder perspectief. Van der Meulen Vastgoedzorg heeft door de ervaring, kwaliteit en efficiënte aanpak veel tevreden klanten. Neem contact met ons op voor advies op maat.

Betonreparatie

Een gebouw waarvan het beton is beschadigd, kan het fundament aantasten. Dit heeft nadelige gevolgen voor de staat waar een gebouw of pand in verkeerd.

Voordat betonreparatie wordt toegepast zal Van der Meulen Vastgoedzorg eerst de oorzaak van de schade vaststellen. De methode van betonreparatie en de te gebruiken materialen zal bij de opname van de klus worden bepaalt.

Van der Meulen Vastgoedzorg verzorgd betonreparaties bij kleine en grote projecten. Voor al uw betonreparaties kunt u terecht bij Van der Meulen Vastgoedzorg. Wilt u meer weten over ons? Neem contact met ons op.

Bouwkundig onderhoud

Het is van groot belang om op tijd bouwkundig onderhoud en renovatie te laten uitvoeren. Op deze manier behoudt of vergroot u uw waarde van het vastgoed.

Bij slijtage en allerlei weersomstandigheden is het noodzakelijk om bouwkundig onderhoud te verrichten. Wij voeren onderhoudswerkzaamheden uit aan onder andere buitengevels, woningen, woongebouwen en andere panden.

Van der Meulen Vastgoedzorg staat klaar voor beheerders en eigenaars van gebouwen, VVE’s, makelaars, woningbouwverenigingen of beleggingsmaatschappijen. Bij ons kunt u rekenen op specialistische kennis, vakkundige uitvoering en ontzorging. Wilt u weten wat Van der Meulen Vastgoedzorg voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Voegafdichtingen

Voegen in natte ruimtes hebben de meeste kans op lekkages en vochtschade. Het afdichten van een voeg is belangrijk onderdeel om schades te voorkomen of te beperken. Van der Meulen Vastgoedzorg kan deze zorgen voor u wegnemen.

Wij verzorgen voor aannemers, onderhoudsbedrijven en projectontwikkelaars alle mogelijke kitwerken en afdichtingen. Zowel nieuwbouw als renovatie.

Woningcorporaties, VVE en particulieren adviseren wij ook graag over voegafdichtingen. Om op voorhand de voeg af te dichten voorkom je problemen in de toekomst. Om de afdichting materialen te bepalen moet er een goede diagnose gesteld worden.

Van der Meulen vastgoedzorg is gespecialiseerd in voegafdichtingen en kan u eerlijk advies geven. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.