Appartementencomplex Kerkedijk te Rotterdam – Frame Woningen

LocatieRotterdam

UPDATE:

Vervangen slecht voegwerk en kapotte metselstenen
Bakstenen gaan lang mee en vragen weinig onderhoud. De grootste bedreiging is vorstinwerking, maar in de meeste gevallen wordt alleen de steen aangetast.
De voeg van de gevel is het zichtbare deel tussen de bakstenen. Vooral voegen op het zuiden en westen worden zwaar belast door regen, wind, warmte en kou. Ook ouderdom en achterstallig onderhoud kunnen de gevel parten spelen.
Versleten voegen gaan barsten en brokkelen. Vandaar dat wij het voegwerk en kapotte stenen waar nodig vervangen.

Vervangen ondeugdelijke voegafdichting
Het afdichten van bouwelementen wordt steeds populairder. Duurzaamheid en absolute vochtdichtheid zijn daarbij vereisten. Bij het elastisch afdichten gaat het veelal om het beschermen van licht beweegbare delen van een bouwconstructie.
Deze schijnbaar eenvoudige verbindingen kunnen bij onjuiste uitvoering voor grote ergernis en/of schade aan bouwelementen zorgen. Ook deze flexibele afdichtingen brengen wij hier aan.

—-

Het werk vordert gestaag! Wij zijn bezig met het plaatsen van nieuwe ramen en deuren, er is een duidelijke kleurverandering zichtbaar. De boeiboarden zien er zo goed als nieuw uit. Alle kitnaden worden vervangen en het beton wordt gerepareerd. Kortom, wij zijn druk bezig aan de Grienderwaard te Rotterdam!

—-

Onlangs zijn wij gestart met het groot onderhoud van het appartementencomplex Kerkedijk. Dit bestaat uit 5 gebouwen met ieder 22 appartementen. Er worden hier de nodige ramen en deuren vervangen, beton gerepareerd en het algehele schilderwerk wordt aangepakt. De appartementen van Kerkedijk betreffen drie- en vierkamerwoningen in drie verschillende typen. De projectrealisatie is een opdracht van Frame Woningen uit Brielle.

Diensten

  • Schilderwerk
  • Betonreparatie

Meer projecten

Burgemeester Knappertlaan te Schiedam

Burgemeester Knappertlaan te Schiedam

Lees meer
VvE Het Ruim te Barendrecht

VvE Het Ruim te Barendrecht

Lees meer
VvE Middenkous / Voorhaven te Rotterdam – Infinity Repair B.V.

VvE Middenkous / Voorhaven te Rotterdam – Infinity Repair B.V.

Lees meer
Wolpheartstraat te Rotterdam – Bik Bouw

Wolpheartstraat te Rotterdam – Bik Bouw

Lees meer