Wij zijn blij met onze samenwerking

Een pand dat een likje verf heeft gehad is niet alleen leuk om naar te kijken, maar geeft ook een geruststellend gevoel! Sinds 1990 is Van der Meulen Vastgoedzorg gespecialiseerd in het verrichten van schilderwerken. Wij zijn blij met onze samenwerking en stellen Van der Meulen graag aan je voor!

Het van origine schilderbedrijf Van der Meulen streeft ernaar gebouwbeheerders en bewoners te ontzorgen. Dit doen zij door altijd hoge kwaliteit te leveren voor een eerlijke en scherpe prijs. De schilders hebben jarenlang ervaring en gaan met de beste materialen op pad naar een klus. Zij zijn in het bezit van de juiste certificaten en met dank aan trouwe partners kunnen zij doen wat zij beloven: het leveren van hoge kwaliteit schilderwerk!

De samenwerking tussen Van der Meulen en 2nd skin
In het concept zitten standaard nieuwe kunststof kozijnen, maar bij sommige woongebouwen zijn de houten kozijnen nog lang niet aan het einde van hun levensduur. In dat geval kan er gekozen worden om de houten kozijnen te behouden. Voor 2nd skin is Van der Meulen de partner voor het uitvoeren van het herstel-, en schilderwerk aan alle houten onderdelen, zoals bijvoorbeeld gevelkozijnen en dakranden. Ook bij het 2nd skin project aan de Burgemeester Pruissingel in Vlaardingen, waar de bestaande kozijnen worden voorzien van nieuwe isolerende beglazing en vervolgens mooi worden geschilderd. Op plekken waar het hout slecht is, wordt dit gesaneerd en voorzien van houtrot reparaties of deelvervangingen. De gemetselde privacy schermen en de zij-, en onderkanten van de balkons worden gecoat met muurverf. De bovenzijde van de balkons worden voorzien van een hoogwaardige coating om het beton langdurig te beschermen. Naast deze werkzaamheden is Van der Meulen ook gespecialiseerd in kit-voeg-afdichtingen en betonreparaties.

Toegevoegde waarde
Bij het verduurzamen van de schil komt het schilderwerk vaak achteraan in het proces. Dit vergt af en toe grote flexibiliteit van de mannen van Van der Meulen. De werkzaamheden volgen elkaar in hoog tempo op en de planning is strak. Dit betekent soms dat de partij die als laatste op de steiger loopt, een stapje extra moet zetten. Dan is het fijn om met een partij als Van der Meulen te werken die oplossingsgericht meedenkt en altijd de schouders eronder zet om de klus op tijd te klaren. De toegevoegde waarde zit hem in die samenwerking: door goed overleg komen we tot een goede en veilige realisatie van het project. Indien nodig, wordt op zaterdag de laatste kwaststreek gezet, zodat maandag de steiger kan zakken!

Visie op duurzaamheid
Wanneer houten kozijnen hersteld en geconserveerd kunnen worden, hoef je niets te verspillen! Bestaande kozijnen weer fris en als nieuw opleveren, daar is Van der Meulen trots op! Ook kijken zij altijd naar mogelijkheden en nieuwe ontwikkelingen in de markt. Zoals het gebruik van oplosmiddelvrije en oplosmiddelarme materialen, en een nieuwe techniek om water gedragen verfproducten buiten te verspuiten.